Vimar viličarja Co, Ltd
Kontakt

  Vimar viličarja Co, Ltd

  Dodaj: Shangcheng, okrožno, Hangzhou, Zhejiang, Kitajska

  Tel: +86-571 8195 2852

  Faks: +86-571 2886 0635

  E-pošta: info@vimarforklift.com

  Spletna stran: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Garancija

Vsak nov viličar VIMAR velja omejena garancija.

2 leto ali 2000 ur, kar nastopi prej, od datuma prodaje, vendar ne več kot 2 leti od datuma b na okvir, prenos, zvarjencev tranzistor nadzor komponent, pogonskega motorja, dvigalo motorna, hidravlična črpalka, polnilnik, napeljava sestav, hidravlične cevi, servo volan komponent, valj pakiranje, ležaji, vzmeti in nadzor kabli;

Šest (6) mesecev ali 1000 ur, kar nastopi prej, od datuma b na vzdrževanje elementov, ki vključujejo motorna ščetke, stik z nasveti, stikala, kolesa/gume, baterije in druge komponente, ki niso bili prej zajeti, ki se navadno imenuje "Easy-tekoč" deli...

Garancija je trajno neveljavne on opreme, če je to očitno zloraba, naravnih nesreč, ki so povzročile škodo na opremi, odpadna naslov, za korozivne razmeram ali preveliki vlagi.

Garancija je trajno neveljavno na opremi, če ni redno vzdrževanje je zabeležila VIMAR prodajalcu.

Garancija ne zajema vzdrževanje predmetov, vključno z vendar ne omejeno na mazalna mast in olja, filtri, ali manjše prilagoditve, ali elemente, ki kažejo zanemarjanja, preobremenitve, zlorabe, nesreč ali nezadostno vzdrževanje. Je lastnik opreme odgovornost za ohranitev osebe VIMAR priporočena časovnem razporedu za vzdrževanje, kot je opisano v navodilih.

Industrijske baterije in polnilnike, razen tistih, ki redno dobavlja VIMAR bo izvedla pogoji proizvajalca.

Razen za odstranitev okvarjene dele in nadomestni deli, ki jih VIMAR, garancija za kateri koli del ali opreme bo nična, če je kdorkoli spremeniti, popraviti, razstaviti ali dodajanje dodatnih sestavnih delov oziroma naprav na tovornjak brez izrecnega pisnega dovoljenja VIMAR poskus.

Preden garancijo lahko šteje, mora garancija registracijo in namestitev obrazec izpolni in sprejel VIMAR. Dobiti najboljše službe iz VIMAR pooblaščeni trgovec, preberite navodila za delovanje in vzdrževanje delov vašega mobilnega operaterja priročnik pred prvo uporabo.

Pišite prodajalcu VIMAR dobiti več informacij.

VIMAR ne PREVZAME RESPONSILITY ali odgovornosti za naključno posledično ali posebno škodo za izgubo dobička ali škodo na trgovino ali podjetja, ki rezultate iz THE opreme.


Kontakt
Naslov: Shangcheng, okrožje, Hangzhou, Zhejiang, Kitajska
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viličarja Co, Ltd
Share: