Vimar viličarja Co, Ltd
Categories
Dom > Novice > Vsebine

Vrh G20 Hangzhou: 2016 bo potekala

Vimar viličarja Co, Ltd | Updated: May 28, 2016Kitajska bo gostil skupina dvajsetih (G20) vrhu 2016 v vzhodni mesta Hangzhou, najbolj znan po svojih scensko West Lake, na 4-5 september, PresidentXi Jinpingannounced v Antaliji v ponedeljek.

Njena tema bo "izgradnjo inovativnih, okrepljene, medsebojno povezanih in vključujoče svetovnega gospodarstva," je dejal Xi ob obravnavi delovno kosilo v pravkar sklenjenih 10. vrhu G20 v tem turška letovišča mesta.

Kitajske priprave, Xi povedal svetovni voditelji, se bo osredotočila na inovacijah na rasti, izboljšanje globalnega gospodarskega in finančnega upravljanja, spodbujanje mednarodne trgovine in naložb ter spodbujanjem vključujoče in medsebojno razvoj.

"Potrebujemo za povečanje zastopanosti in glas nastajajoča tržna gospodarstva in države v razvoju (v globalnem upravljanju), da bi okrepili zmogljivosti svetovnega gospodarstva upreti tveganja," je dejal predsednik.

Pojasnjujejo Kitajske izbor teme in prednostne naloge, Xi opozoriti, da čeprav svetovno gospodarstvo je odšel iz krize, okrevanje ostaja zelo krhko in rast underpowered.

"Trendi in pravila velikih gospodarstev postajajo vedno bolj divergentne," je dejal. "Smo se v hudi stiski nove vire rasti prizadevajo za nov krog blaginje za svetovno gospodarstvo."

Medtem, reformi svetovnega gospodarskega upravljanja ni gladko napredovala v zadnjih letih, in G20 člani morajo ukrepati usklajeno voditi mednarodnega gospodarskega sodelovanja, doda Xi.

Predsednika imenuje tudi usklajena prizadevanja za pomoč skupine prehod iz mehanizem odziva na krizo enemu dolgoročnega upravljanja, tako da utrditi svoj status kot glavni forum za globalnega gospodarskega upravljanja.

"Kitajska bo odprto, pregledno in vključujočo odnos pri pripravah, in bo izboljšati komuniciranje in usklajevanje z vsemi G20 člani skupaj ohraniti, graditi in razvijati skupini zvok tako," je dejal Xi.

Kitajska bo predsedovanje G20 na 1 december 2015, in vrsto Sorodna srečanja bo potekala naslednje leto, v skladu s Wang Xiaolong, kitajskega zunanjega ministrstva posebnega odposlanca na G20 zadeve.

ZDA PresidentBarack Obamavoiced podporo za kitajske predsedstva, rekel, da mu veseli udeležil vrha Hangzhou.

TheUnited Statesis pripravljen za delo s Kitajsko tesno, da se zagotovi uspeh srečanja, Obama povedal Xi ob robu vrha Antalya.

Hangzhou, stoletja staro mesto s prebivalstvom skoraj 8,9 milijona, je glavno in največje mesto Zhejiang Province.

Zhejiang, znanih za zanesljive zasebni lasti podjetja, postavljen četrti med 31 pokrajinski ravni regij na celinskem delu Kitajske v smislu ofGDPin 2014.

XI delal v Zhejiang med 2002 in 2007 kot vodja pokrajinski odbor komunistične partije Kitajske.


Kontakt
Naslov: Shangcheng, okrožje, Hangzhou, Zhejiang, Kitajska
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viličarja Co, Ltd
Share: