Vimar viličarja Co, Ltd
Kategorijo izdelkov

Walkie palete tovornjakov težka

Walkie palete tovornjakov težka

Walkie električni viličar za palete ET-20W značilnosti: 1: Smart telesa z privlačen videz. Visoke trdnosti okvir oblikovana za težka palete, ki obravnava naloge. 2: nižje porabe, nižje stroške storitev, medtem ko večje učinkovitosti. Idealna izbira za zamenjavo Paletni voziček. 3: 24V160Ah brez vzdrževanja...

Walkie električni Paletni tovornjak ET-20W

Značilnosti:

1: smart telesa z privlačen videz. Visoke trdnosti okvir oblikovana za težka palete, ki obravnava naloge.

2: nižje porabe, nižje stroške storitev, medtem ko večje učinkovitosti. Idealna izbira za zamenjavo Paletni voziček.

3: 24V160Ah vzdrževanja prost topniška jedinica prispeva k veliko moč in lažje delovanje, večina zahtevam za lahke in srednje dajatve aplikacij.

4: kompaktna struktura in razumno postavitve zagotavlja trdnost in trajnost med delovanjem.

5: inteligentni in modularno modele povečanje lažja, priročno razstaviti in hitro storitev.


Uspešnost:

1: ergonomsko oblikovana in zgrajena ročaj povečuje vaše udobje med delovanjem. Dustproof in zapiranje strukture preprečuje škodo onesnaževanja prahom in izboljšanje življenjske dobe.

2: inteligentni in modularno kontrolni sistem zagotavlja trdnost in varnost za hojo, dviganje, spuščanje in zaviranje.

3: super več ročaj se uporablja za lažja in manj volanu.

4: smart telo, kompaktno konstrukcijo in razumno postavitve močno poveča trdnost in trajnost.

Varnost:

1: anti-Reverse varnostni gumb, ki je nameščen na vrhu ročaj obrne smer tovornjak operaterja preprečiti ujeta med tovornjak in ovire na nepričakovane priložnosti.

2: inteligentni krmilnik prevzame zaščitne ukrepe v primeru nad napetost, nizka napetost, tok, nad temperaturo in kratkega stika priložnostih.

3: enostaven dostop sili plug vgraditi na pokončno stran tovornjak okvir pomaga upravljavec sprejme takojšnje ukrepanje, če pride do kakršnih koli izrednih razmer.

4: neobvezno vagoni lahko zagotoviti dodatno zaščito za obremenitev, tovornjak in upravljavec; zmanjšati škodo zaradi uporabe realnosti.

Uporabnost:

1: self-diagnostiko, ki neposredno odčitavanje kode napake med operacijo in zagon, ki je enostavnost storitev in vzdrževanja. Ni potrebe po zunanji strani nastavite analizator več.

2: 24V/65AH(80AH optional) vzdrževanja prost topniška jedinica prispeva k veliko moč in lažje delovanje, večina zahtevam za lahke in srednje dajatve aplikacij

3: vgrajen polnilnik practicall, y odpravlja kontaminacije vnos, ki lahko povzroči okvare; Poleg tega polnilnik je bil zasnovan za delovanje z še večjo zanesljivost.

4: enega kosa in optimalno komponenta postavitve, da enostaven dostop in hitro storitev. Več uptimes in nižje stroške prispevajo korist lastnika in operatorja glede izkušenj.

5: model funkcijo spanja in akumulator napetost alarmno funkcijo, varčevanje z energijo je očitno.

Dodaja do daljše življenjske dobe baterije, in bolj produktivnost kot tudi nižje stroške.

VIMAR je znana kot ena najbolj verodostojne in strokovno walkie palete tovornjaki težka proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem. Imamo naše blagovne znamke med teh svetovno znan tako blagovnih znamk. Poleg tega ni drago ceno naše walkie palete tovornjaki težka na Kitajskem, Dobrodošli v stik z nami.

Hot Tags: walkie palete tovornjaki težka Kitajska dobavitelji, proizvajalci, blagovne znamke, cena, izdelane na Kitajskem
Sorodni izdelki
I want to leave a message
Kontakt
Naslov: Shangcheng, okrožje, Hangzhou, Zhejiang, Kitajska
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viličarja Co, Ltd
Share: